Om oss

En helhetsleverantör av storbildskommunikation

I början av 2005 grundades Storbildsfabriken i Sverige AB av David Bergman. Under de första åren var flaggor den viktigaste produkten, men sortimentet växte snabbt i takt med att kunderna blev fler och förfrågningarna ökade. Storbildsfabriken är idag en heltäckande leverantör av fysiska och digitala synlighetslösningar för inomhus- och för utomhusbruk. Det breda tjänsteutbudet innebär att kunden kan få hjälp med hela processen, från surveyarbete och projektledning till leverans och montering av färdig lösning.

Storbildsfabriken vill vara det självklara valet för dig som kund. För att maximera kundservicen jobbar vi hårt efter tre tydliga kärnvärden:

Ikon tillgänglighet

Tillgänglighet

Vi finns tillgängliga på ett flertal kanaler och är ett flexibelt företag som det är lätt att komma i kontakt med.
 
 

Ikon pålitlighet

Pålitlighet

Vi har hög kvalité och håller vad vi lovar. Med tydlig kommunikation gentemot våra kunder och partners och med rätt information säkerställer vi att kunden får rätt lösning för rätt tillfälle och plats.

 Ikon snabbhet

Hållbarhet

Vi vill förena lönsamhet med en hållbar påverkan på människor och miljö. Genom dematerialisering, cirkulära affärsmodeller och ett miljötänk i varje led vill vi vägleda fler till ett mer hållbart företagande.